31 juli 2014

Shopping


Aaarh endelig kom der lidt penge ind på kontoen igen.. Faktisk kom der næsten 1.000 kroner mere end jeg havde regnet med ;) Så det er jo ikke noget at brokke sig over..

Jeg skulle ud og købe fødselsdagsgave til Tvilling Mie i dag og ja.. så kan man jo ikke være bekendt ikke liiiige at gå i H&M også! Men det eneste jeg fik købt til mig selv var nyt træningstøj.. Fordi jeg faktisk ikke rigtigt har så meget.. Jeg har en top magen til den sorte på billedet.. Men den sorte er bare et nummer mindre ;)

Og så er jeg ret stolt af mig selv og motionen! Jeg tog nemlig cyklen ud til centeret i dag.. Og også til et møde i morges! Så jeg har cyklet 16 km i dag! I går ville jeg have været ude at gå/løbe 5 km, men jeg kunne mærke det for meget i hoften og skinnebenene fra i forgårs, så jeg satte mig op på min kondicykel og cyklede i 45 minutter..! ;) 

Det er lidt hårdt at komme igang efter så lang tid, hvor jeg ikke rigtigt har lavet noget.. Men det er også dejligt.. Og ja.. hva' så at jeg ligner en tomat i hovedet når jeg ankommer ude i centeret.. Og hva så!.... det var bare ikke så lækkert at sveden piskede af mig.... hmmm.. Men jeg elsker den følelse man får i kroppen når man bevæger sig..! :)

Jeg vil bare så gerne have at det skal lykkes mig denne gang at tabe mig i HVERT fald ned til 60-65 kg!! Og der er jo ingen andre end mig der bestemmer om det kommer til at ske.. Motivationen fejler i hvert fald ikke noget lige for tiden! Og i morgen er det tid til vejning, så jeg kan se, hvor meget jeg skal nå at tabe mig til 1. september.. Er lidt bange.. Vil bare så gerne nå mit mål!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar