03 april 2014

Tegning: Christopher's nuddel hår..


Jeg har været helt ufattelig træt de sidste par dage.. Især i går var det rigtig slemt.. Puha.. Var virkelig bare helt slaske.. Orkede ikke engang at rejse mig fra sengen :S I dag har jeg heldigvis lidt mere energi, men kun lidt.. 

I går aftes fik jeg også pludselig mere energi og så kunne jeg da slet ikke sove.. great.. Men jeg gik igang med en tegning, som skal fungere som en slags øve-tegning, så jeg kan lærer at tegne på en ny måde og blive bedre til at tegne hår.. Og det er Christopher's nuddelhår jo perfekt til ;) haha.. Ja, jeg har hørt "First like".. Jeg har faktisk også set "Jeg er Christopher" på dr3... og så blev jeg jo nødt til også lige at høre hans nye album.. Og nu er jeg blevet helt vild med "Waterfall".. Ak ja..

Jeg fandt en ny side tirsdag aften, hvor man kan lære at tegne.. og det er faktisk ret sjovt at følge med, for selvom jeg godt kan tegne, så har jeg jo aldrig lært teknikkerne osv, så det er jeg ved at kigge nærmere på.. Det er også derfor jeg lige skal øve mig og det kommer til at gå ud over Christopher.. ;) Siden hedder forresten Five Pencil Method (fordi man bruger 5 forskellige blyanter) og metoden går egentlig ud på at bygge skyggerne gradvist op, som jeg allerede gør i forvejen, men jeg plejer kun at bruge én blyant.. Nu skal jeg til at starte med en helt lys blyant og arbejde skyggerne op i styrke med mørkere og mørkere (blødere) blyanter, så jeg skal vænne mig fra at trykke hårdt og blødt, men bare skifte til den rigtige blyant.. Bla bla bla.. I kan jo selv kigge forbi siden ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar