10 september 2009

Løven..

Dette er mest for min egen skyld ;)
Synes alligevel dét med stjernetegn er lidt spændende..

Dit element: Ild
Skæbne planet: Solen
Symbol: Løve
Din sten: Diamant (we like)
Vibration: Strålende og altoverskyggende energi
Løvens hemmelige ønske: At være en stjerne


Beskrivelse:
Kærlighed overskygger alt for dette tegn, som er styret af hjertet og også agerer herudfra. Løver er født heldige. Karismatiske og altid positivt tænkende, tiltrækker de ikke blot et væld af venner og muligheder, men formår også at overleve livets stormfulde tider med stil og godt humor.
Løven har en stærk personlighed, og lader sin varme strømme frit ud over sine omgivelser. Han/hun ejer en stor selvstændighed, og vil hellere lede end ledes af andre. Løven ønsker albuerum til at tage initiativer, og ønsker selvbestemmelse i sine opgaver.
Når Løver forpligter sig i et forhold, er de fuldstændig helliget deres patner og trofaste. Men skulle deres hjerte svigtes, eller deres tillid brydes tilgiver eller glemmer de aldrig. Når et forhold går i stykker (selv et længerevarende ét) kan de forsvinde ind i solnedgang, uden så meget som at se sig tilbage.
Løven er en hengiven og lidenskabelig elsker, som afkræver sin partner samme loyalitet som han/hun selv udviser. Løvens følelser for sin partner er dybe, om end de aldrig når dybest ned. Løven kan til enhver tid "klippe båndene", og efterlade andre med knuste hjerter, men normalt er der en god grund til, at de har brudt forbindelsen helt. For når et forhold er forbi, ér det virkelig slut for altid.
Der er tre niveauer af sjælelig-udvikling for Løver. Den højeste er repræsenteret ved Sphinxen; klog på livet og en dygtig og værdsat lærer for andre. Den anden er Løven, "Dyrenes konge og hersker af junglen", styres af ego, men altid beskyttende overfor dem de elsker. Den sidste er repræsenteret ved Løveungen, umoden og ikke færdigudviklet, bange for alt nyt. Disse Løver klamrer sig til andre (som i den tilstand, hvor barnet ikke ønsker at forlade sin mors side). De kan ikke bære at være alene.
Uanset hvilket niveau de har opnået, er alle Løver trendsættere, ledere og eventyrerer. Deres svaghed er deres stolthed. Løvens svagheder forbliver ikke skjult, idet han/hun ser sin forståelse for disse, som et endnu større aktiv. Løvens arbejdsindsats, ønsker han/hun at se genspejlet hos underordnede og kollegaer. Som "Dyrenes konge" nyder Løven at udstille sine fortrin, og har en svaghed for smiger. Det er et tegn, hvor talemåden "med smiger kan du opnå alt" gælder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar